Wie zijn we

BelBruc laat ondernemers ondernemen

Uw droom. Onze missie. Ons doel is om ondernemers te laten ondernemen, hen nog meer in hun kracht te zetten. Dit is ook precies de reden waarom wij samenwerken: 2 heel verschillende persoonlijkheden, maar daarom juist complementair aan elkaar. De één gepokt en gemazeld door de praktijk, de ander beschikt over een rugzak met een flinke dosis academische kennis. Wat bindt ons? Oprechte interesse in de mens achter onze opdrachtgevers. Dit vormt altijd het vertrekpunt voor een eerlijke en succesvolle samenwerking. 

Christiaan

Denken doe je om te doen

Als ondernemer, maar ook als MKB adviseur is Christiaan bezig om kennis te vertalen naar de praktijk. Vanuit oprechte interesse en betrokkenheid streeft Christiaan naar het doorbreken van ongewenste patronen en gewoonten. Christiaan is een cum-laude afgestudeerde bedrijfskundige waarbij hij zich met name heeft verdiept in het succesvol toepassen van concrete managementtechnieken binnen het MKB. Vanuit ontwapenend enthousiasme vraagt Christiaan door waar anderen stoppen. Dit alles met een helder doel voor ogen: het creëren van rust en scheppen van richting voor ondernemers. In henzelf, maar ook in dat wat zij om zich heen moeten organiseren om weer áán – in plaats van in – hun onderneming te werken.

Joost

Doorgaan waar anderen stoppen

Al op jonge leeftijd stond Joost op eigen benen als musicus en ondernemer. De combinatie van een enorme drive, zelfredzaamheid en het durven doen maakt deze reis succesvol. Joost begrijpt dat ondernemers graag hun intuïtie en gevoel volgen. Reflecterend op zijn eigen reis ziet hij dat het volgen van gevoel bepalend blijft, maar dat de kans op succes aanzienlijk hoger wordt als ook concrete kennis wordt toegepast. Hier is hij zich de laatste jaren in gaan verdiepen. Joost is enorm oplossingsgericht en ziet kansen waar anderen afhaken. Zijn creativiteit helpt hem om bedrijfs- en verdienmodellen van nieuw elan en energie te voorzien en ondernemers op een onconventionele manier de spiegel voor te houden. 

Wil jij jouw bedrijf laten groeien?