Hoe werken we

BelBruc laat ondernemers ondernemen

Gebaseerd op onze kernwaarden

Betrouwbaar

Op BelBruc kan je bouwen. Wij staan naast jou als ondernemer, juist als het stormt. Komen afspraken na, ook als de druk flink op de ketel staat. Het leveren van meerwaarde vanuit betrouwbaar partnerschap, dat is BelBruc.

Betrokken

Wij hebben hart voor jouw zaak. BelBruc denkt niet alleen mee, nee nog belangrijker, wij voelen ook met je mee. Dit betekent wel dat onze klanten open moeten staat vóór zowel gevraagd als ongevraagd advies. 

Bevrijdend

BelBruc werkt bevrijdend en helpt je om orde in chaos te scheppen. Door weer áán in plaats van in je onderneming te werken ontstaat rust. Niet alleen bij jou, maar ook bij je partner en teamleden. 

Betrouwbaar

Op BelBruc kan je bouwen. Wij staan naast ondernemers, juist als het stormt. Komen afspraken na, ook als de druk flink op de ketel staat. Het leveren van meerwaarde vanuit betrouwbaar partnerschap, dat is BelBruc. 

Betrokken

Wij hebben hart voor jouw zaak. BelBruc denkt niet alleen mee, nee nog belangrijker, wij voelen ook met je mee. Dit betekent wel dat onze klanten open moeten staat vóór zowel gevraagd als ongevraagd advies. 

Bevrijdend

BelBruc werkt bevrijdend en helpt jou om orde in chaos te scheppen. Door weer áán in plaats van in je onderneming te werken ontstaat rust. Niet alleen bij jou, maar ook bij je partner en teamleden. 

Zijn wij sparringpartner voor een vast bedrag per maand

Om onze kernwaarden waar te kunnen maken in de praktijk levert BelBruc bedrijfsadvies, speciaal voor (kleine) MKB-ondernemers, voor een vast bedrag per maand. Dit stelt ons in staat om als een betrouwbare partner altijd paraat te staan voor onze klanten, gevraagd en ongevraagd advies te leveren en over een lange(re) periode echt impact te maken. Wij zien dat deze vorm van samenwerking gewaardeerd wordt door MKB-ondernemers. Voor hen zijn wij een stok achter de deur die hen, zo vaak als zij willen, op scherp zet. Meer informatie over de benodigde over de investering in jezelf en je onderneming door een samenwerking aan te gaan met BelBruc vind je hier

Om écht resultaat te bereiken, werken wij stapsgewijs. Dit doen wij samen met onze klanten aan de hand van het BelBruc stappenplan: 


Werken áán jouw onderneming?