Doorgroeien met je onderneming

BelBruc laat ondernemers ondernemen

Wat

Onze klanten zijn veelal ondernemers die vanuit vakmanschap een bedrijf hebben opgebouwd. Zelf met de voeten in de klei staan is voor hen heel belangrijk. Tegelijkertijd brengt dit uitdagingen met zich mee, denk aan het vinden van een balans tussen het zijn van ondernemer, manager en vakman- of vrouw. Een andere vraag die we vaak horen is: hoe vind ik de juiste mensen waaraan ik werkzaamheden écht kan delegeren? Door mensen duidelijkheid te geven en hen structuur en overzicht te bieden, kan jij werken aan het opschalen van jouw bedrijf.

Hoe

Samen met jou gaan we terug naar de basis door jouw droom in kaart te brengen. Dit klinkt misschien zweverig, maar wij dagen je uit om jouw stip op de horizon dáár te zetten waar jouw passie, kunde en de klantbehoefte samenkomen. Zo behoud jij de energie om je droom ook daadwerkelijk te realiseren. 

Vervolgens maken we jouw pad naar succes heel concreet met behulp van het BelBruc stappenplan wat je richting en focus geeft. Wij zien het als een vereiste om sleutelfiguren binnen de organisatie al in een vroeg stadium te betrekken bij het vormgeven van het actieplan Zo ontstaat draagvlak en een breed gedragen verantwoordelijkheidsgevoel om sámen met jouw doelstellingen aan de slag te gaan. 

Resultaat

Door het ontstaan van richting en focus kan jij als ondernemer weer áán je bedrijf werken. Ook komen teamleden weer in elkaars kracht te staan waardoor er balans en rust ontstaat in jouw onderneming. 

Door het houden van focus ontstaat vanzelf ruimte binnen je bedrijf om vanuit vakmanschap met nieuwe ideeën aan de slag te gaan. Hiermee beschik jij over een sterk fundament voor gezonde bedrijfsvoering waarbinnen het heel normaal is dat men elkaar op een constructieve manier de spiegel voorhoudt. 

Investering

Voel jij de urgentie om écht een stap vooruit te zetten en is er hierbij geen ruimte meer voor excuses? Dan is een samenwerking met BelBruc het dubbel en dwars waard. Meer informatie over deze investering in jezelf en je onderneming vind je hier.

Echt een volgende stap zetten?

Wil je meer informatie ontvangen over hoe wij werken? Neem contact met ons op.