Minder onmisbaar zijn

BelBruc laat ondernemers ondernemen

Wat

Ben jij als ondernemer op het punt beland dat je niet meer onmisbaar wil zijn voor de dagelijkse operatie van jouw bedrijf? Er komt een moment dat het heel gezond is als jij wil werken aan een onderneming die meer, of zelfs volledig, op eigen benen kan staan.  

Hoe

Samen maken wij inzichtelijk wat nodig is om te slagen op de lange termijn. Hierbij verschuift jouw focus van het werken in je bedrijf naar het werken áán je bedrijf door op meer strategisch niveau in plaats van op tactisch- en operationeel niveau betrokken te zijn bij jouw bedrijf. Dit geeft je bijvoorbeeld ruimte om het verdienmodel van een nieuwe bedrijfstak te valideren of een samenwerking met een con-collega aan te gaan. 

Ook binnen het ‘niet meer onmisbaar zijn’ traject werken we aan jouw bedrijf met behulp van het BelBruc stappenplanOnderwerpen die hierin een prominente plek krijgen zijn bijvoorbeeld het beleggen van verantwoordelijkheden binnen jouw organisatie, het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het geven van vertrouwen en ondersteuning aan het team dat verantwoordelijk wordt voor de dagelijkse bedrijfsvoering. 

Resultaat

Samen met jou werken wij toe naar een situatie waarbij jij grip houdt op je onderneming, maar tegelijkertijd meer dan ooit kan loslaten. Dit stelt je in staat om echt te werken áán je bedrijf waardoor jij meer balans en rust ervaart.

Bijkomend voordeel is dat op het moment dat jouw onderneming op eigen benen kan staan en jij niet meer onmisbaar bent, jouw onderneming ook meer waard wordt. Denk je erover na om je bedrijf over te dragen? Dan kan je niet vroeg genoeg met dit traject beginnen. Op het moment dat je bedrijf klaar is voor de daadwerkelijke overdracht kunnen wij dit traject begeleiden in samenwerking met gespecialiseerde partner(s).  

Investering

Wil jij toewerken naar een volwassen onderneming die op eigen benen kan staan? Meer informatie over de benodigde investering in je onderneming en hiermee in jezelf vind je hier

Meer grip, maar ook meer kunnen loslaten?

Wil je meer informatie ontvangen over hoe wij werken? Neem contact met ons op.