Opstarten van je onderneming

BelBruc laat ondernemers ondernemen

Wat

Als startende ondernemer ben je voortdurend in beweging en uit eigen ervaring weten wij dat dit een eenzame reis kan zijn. BelBruc begeleidt startende ondernemers met als doel dat zij vanaf het allereerste begin vanuit hun kracht kunnen opereren.

Hoe

Zit je vol ambitie, beschik je over uitstekende ideeën, maar heb je tegelijkertijd moeite om prioriteiten te stellen en dit te vertalen naar concrete acties? Aan de hand van het BelBruc stappenplan voorzien wij jou van praktische handvatten om in actie te komen. 

Op het vlak van bedrijfsvoering krijg je als startende ondernemers te maken met nieuwe uitdagingen die erg tijdrovend zijn of die om specialistische kennis vragen. Samen zorgen we ervoor dat jij kan doen waar je goed in bent en je kan focussen op datgene waarom jij je bedrijf gestart bent. 

Ook zijn wij er om gezond tegengeluid te bieden. Als je alles vanuit je eigen perspectief doet, is er niemand die je wijst op blinde vlekken of attendeert op verbeteringen.

Resultaat

Samen zetten we jouw stip op de horizon. Door het houden van focus en door het stellen van prioriteiten komt vakmanschap weer op #1 te staan. Zo ga jij voortvarend van start met je onderneming.

Ook maken we je pad naar succes heel concreet met het opleveren van een actieplan op maat wat je richting en sturing geeft. Maar hier stopt onze samenwerking niet. Wij zijn jouw stok achter de deur om nu écht in actie te komen. Dit doen we door voortgang periodiek en zo vaak als jij wilt, inzichtelijk te maken en te bespreken. 

Investering

Wij begrijpen dat je als startende ondernemer zo min mogelijk indirecte kosten wilt maken. Tegelijkertijd vinden wij dat elke ondernemer met ambitie baat heeft bij een sparringpartner. Meer informatie over de investering in jezelf en je onderneming door een samenwerking aan te gaan met BelBruc vind je hier.

Direct in je kracht staan?

Wil je meer informatie ontvangen over hoe wij werken? Neem contact met ons op.